ZONGULDAK / MERKEZ - Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

ÖNEMLİ DUYURU

Sayın velilerimizin dikkatine; Okulumuz haftanın 5 günü eğitime açıktır. Pazartesi ve salı günleri 1.kademe öğrencilerimize eğitim verilmektedir.Perşembe ve cuma günü 2.kademe öğrencilerimize eğitim verilmektedir. Okul öncesi sınıflarımız haftanın beş günü eğitime alınmaktadır. Çarşamba günleri öğleden sonra okulumuzda ilaçlama yapılamkatadır.

Eğitim saatleri sabah 09;00 da başlamakta öğlen 13;00 de sona ermektedir. Öğrencilerimiz servis araçları ile evlerinden alınıp okulumuza getirilmektedir. Salgın önlemleri kapsamında tüm öğrencilerimizin ateşleri ölçülerek ve genel sağlık durumları değerlendirilerek okula alınmaktadır. Okulumuza gelmek durumunda olan velilerimiz de HES kodu ve ateşleri kontrol edilerek okula alınmaktadır. Bu süreçte velilerimizin riskli durumlar ile ilgili olarak herhangi bir bulaş ihtimaline karşı okul yönetimini derhal bilgilendirmesi çok önemlidir. Duyarlı velilerimize teşekkür eder bu süreci birlikte başaracağımız belirterek açıklamalar doğrultusunda hareket edilmesini önemle duyuruz.

Yayın: 21.10.2020 - Güncelleme: 14.01.2021 15:28 - Görüntülenme: 139