Ağu

Okulumuzun zeminleri mozaik karo taş ile döşenmiş ve kullanım ömrü sona erdiğinden yeniden PVC malzeme ile döşenmektedir. 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı hazırlıyoruz. Öğrenci öretmen ve velilerimize hayırlı olsun.

Ağu

Okul öncesi eğitim planlama toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi. Site eğitim Bölgesi okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda okul öncesi çağı içerisinde olan öğrenci adaylarının okullara dağılımı planlandı.

Haz

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında BEÜ Resim Bölümü son sınıf öğrencileri ile Okulumuz öğrencilerinin, buluştuğu "Hayat Flyos'ta Şekillenir" temalı projede, bir yarı dönem birlikte hazırladıkları çalışmaların yer aldığı "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" sergi etkinliği 20 Mayıs  2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda izleyiciler ile buluştu. BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ile Okulumuz işbirliği ile gerçekleşen projenin Koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Seher Uysal Kırkel ve Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ayhan ELİÇORA ile Öğretmen Serdar Gedik'in üstlendiği, 1. 2. kademe  özel öğrenciler ile Resim Bölümü Öğretmeni Nur ÖZ ve öğrencilerinin her hafta büyük bir özveriyle birlikte katettikleri bu yolda; farkındalığın, emeğin ve yeteneğin harmanlandığı çalışmalar sergide büyük ilgi gördü.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediğimiz etkinliğimize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan ATILGAN ve okul ve kurum müdürleri ve davetliler katılmıştır. Büyük ilgi gören etkinliğimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin gözterileri ve hazırladıkları eserlerin sergilendiği sergi ile sunumu yapılmıştır. Katılanların büyük beğenisini toplayan etkinliğizde öğrencilerimiz çok iyi performans sergilediler.Ayrıca velilerimizin Halk Eğitim Merkezince birlikte düzenledikleri sergi de beğeni ile izlendi.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası coşkulu etkinlikler ile kutlandı.

Yerel basın haberlerine ulaşmak için tıklayınız

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlu olsun. Kutlama programı aşağıdadır.

May

Fedakar annelerin anneler günü kutlu olsun saygı ve hürmet ile ellerinden öpüyoruz.

Nis

Okulumuz uygulama bahçesine domates, biber patlıcan , çilek kabak, salatalık, lahana, marul vb bitki fideleri diktik. Öğrencilerimizin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz bahçe düzenlemesi sayesinde okulumuzun uygulama bahçesi ve mini serası yeşil sebzeler ile bezendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinlikler ile kutladık.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününü çeşitli etkinlikler ile kutladık. Öğrenci öğretmen ve velilerimizin katıldığı etkinliklerde yarışmalar düzenledik ve yarışmalarda öğrencilerimiz hünerlerini sergilediler

Zonguldak Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha ALDEMİR okulumuza gelmişlerdir. Okulumuzu gezen Sayın Müdürümüz Okulumuzu ve kadromuzu çok beğendiğini söylyerek özel eğitim gerektiren bireylere verilen eğitimin kutsal olduğunu söylemiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladık. İlimiz Merkez Madenci anıtı önünde düzenlenen törenler Okul Müdürü Ayhan ELİÇORA önderliğinde tüm öğretmenlerimiz il birlikte katıldık.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin velilerine yardımlarda bulunduk. Okulumuz öğretmenlerinin yardımları ile velilerimize alış veriş kartları yardımında bulunulmuştur.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı;

23 Nisan 1920 tarihinde aılan Türkiye Büyük Millet Meclisi açılış günü her yıl kutlanırken 1927 yılında Atatürk'ün himayesinde Çocuk Bayramı olarak kutlanmıştır. O tarihten itibaren her yıl ülkemizde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve yurt dışı Türk okul ve kurumlarında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır. OKulumuzda da salgın tedbirleri dolayısı ile bu eğitim öğretim yılında kısıtlı etkinlikler ile kutlanmaktadır. '3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününü çeşitli etkinlikler ile kutladık.