Kas

Okul Aile Birliği yönetimini oluşturmak ve velilerimize duyurulması gereken gündem maddeleri ile ilgili veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Ayhan ELİÇORA ve Müdür yardımcılarımız Ayşegül ÇOLAK ve Büşra KOCATEPE de toplantıya katılmışlardır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü. 82.ölüm yılında sonsuzluğa uğurlanan Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.Emanetlerinin bekçisi olduğumuzu bu nedenle ruhlarının şad olmasını diliyoruz.

Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık. Bu süreçte emeği geçen Okul Müdür yardımcıları Ayşegül Çolak ve Büşra Kocatepe ile okul yardımcı hizmetler personeli Çiğdem Cin ve Ayşe Korkmaz'a teşekkür belgesi verildi.

20 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Olası Covid Şüphelisi Öğrenci Yönetim Algoritması

1 ) Ebeveynler her sabah öğrencileri aşağıdaki belirtiler açısından kontrol edecek, bunlardan  herhangi biri varsa okula göndermeyerek durumunu okul idaresine bildireceklerdir. (Bu belirtiler, öğrencinin öğrenme yeteneğini azaltabilecek ve aynı zamanda hastalığı başkalarına yayma riskine sokabilecek olası bir hastalığı gösterir)

OKULUMUZUN HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

Okulumuz 26 Ekim pazartesi gününden itibaren tüm hafta boyu yüz yüze eğitime başlıyor.İlgili yazı aşağıdaki gibidir. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize duyurulur.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının birlikte yürüttüğü Okulum Temiz Belgelendirme sürecinde Okulumuza Okulum Temiz Belgesi verildi. Belgeyi almamızda emeği geçen idareci öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlediği Okulum Temiz standartları gereği yapılması gereken hijyen tedbirleri alınmıştır. Öğrenci ve velilerimiz için okulumuz güvenli hale getirilmiştir. Hijyen şartlarının gereği olarak Okulumuzun bahçesinden başlanarak tümünde tedbirler alınmıştır. Girişte ateş ölçer ile gelen öğrenci veli ve ziyaretçilerimiz karşılanacaktır. Okulumuzun çeşitli bölgelerine dezenfektan yerleştirilmiştir. Çeşitli uyarıcılar ile okulumuzda sosyal mesafe temizlik ve maske kuralları hatırlatılmaktadır. Lavabolarımızda sensörlü musluklar sensörlü sabunluklar ve yine sensörlü havluluklar yerleştirilmiştir. Tüm bunların yanında öğretmen ve idarecilerimiz ile öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek üzere gerekli tedbirler alınmıştır.

Şbt

2019-2020 Eğitim öğretim yılında yapılan değerlendirmede okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen hijyen kirterlerine göre Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

Ara

BEÜ Bölümü öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenlendi.Okulumuz öğrencilerinin fotoğraflarının sergilendiği galeri öğrenci velilerimiz ve AVM müşterileri tarafından ziyaret edildi.

Ara

Minik Lokmalar Eğitim Materyali Olsun sloganıyla düzenlediğimiz kermesimiz büyük ilgi gördü.Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Halil ÜNDAR Okul Müdürümüz Sayın Ayhan ELİÇORA Müdür Yardımcımız Ayşegül ÇOLAK ve emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize eteşkkür ediyoruz. Ayrıca kermesimize gelerek bizleri onurlandıran İŞKUR İl Müdürü Sayın Gönül DEMİRSU,Eğitim-Birsen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran AŞKAR , Eğtim-Birsen Genel Merkez Delegesi Sadettin DEDE,Milli Eğitim Müdürlüğümüzden Müdür Yardımıcsı Harun AKGÜL,Şube Müdürü Hamza ERYİĞİT,Şube Müdürü İsa Kürşat ÜNVER,Şube Müdürü Yasin TÜRKOĞLU,Şube Müdürü İlhan Sabit MEMİŞ,Şube Müdürü Özkan POYRAZ,Özel Eğitim Büro Şefi Şaban ASAR , Basınımızın değerli mensuplarına ve diğer katılan tüm davetlilerimizin katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.