Şbt

01 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitim başlıyor. Taşımalı gelen öğrencilerimiz taşıma ile gelmeye devam edeceklerdir. Ayrıntılar için okul yönetimi ile görüşebilrisiniz.

Ara

İlkokul birinic sınıfa devam eden öğrenciler için yapılacak aşılama çalışmaları ile ilgili duyuru aşağıda verilmiştir. Sayın velilerimize önemle duyurulur.

Ara

ÖNEMLİ DUYURU COVİD 19 NEDENİYLE YURDUMUZUN TAMAMINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMİŞTİR. AYRINTILAR AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

OKUL SANTRALİ İÇ HAT NUMARALARI

Kas

MEB ORGM tarafından hazırlanan e kütüphane erişime açılmıştır.

Kas

MEB ORGM tarafından hazırlanan Özel Eğitim Okulları Uzaktan Eğitim Programı yayımlanmıştır.

Kas

Pandemi süreci içerisinde 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren 04 Ocak 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim ile eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülecektir. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

İlgili yazı aşağıda verilmiştir.

Kas

16-20 Kasım 2020 tarileri arasında Okulumuz tatile girecektir. Velilerimize ve öğrencilerimize duyurulur.

Kas

COVİD 19 İLE İLGİLİ ALGORİTMA AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

Kas

Covid 19 salgını ile ilgili İçişleri Bakanlığının genelgesi aşağıda verilmiştir.

Tüm velilerimize duyurulur.

Kas

Okulumuz servis litesi aşağıda verilmiştir.

Okulumuz ders saatleri aşağıdaki gibi düzenlenmiştir.

Sayın velilerimizin dikkatine; Okulumuz haftanın 5 günü eğitime açıktır. Pazartesi ve salı günleri 1.kademe öğrencilerimize eğitim verilmektedir.Perşembe ve cuma günü 2.kademe öğrencilerimize eğitim verilmektedir. Okul öncesi sınıflarımız haftanın beş günü eğitime alınmaktadır. Çarşamba günleri öğleden sonra okulumuzda ilaçlama yapılamkatadır.

OKUL WEB SAYFASI ALAN ADIMIZ DEĞİŞMİŞTİR.

PANDEMİ SÜRECİNDE VELİLERİMİZİN BİLGİLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN VELİ BİLGİLENDİRME FORMU AŞAĞIDADIR.